En Ar

کارگاه هم انديشي نقش شيعيان در تحولات آخرالزمان در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

کارگاه هم انديشي نقش شيعيان در تحولات آخرالزمان در دانشگاه ايلام برگزار گرديد:

با هماهنگي و برنامه ريزي مرکز هم ‌انديشي استادان  و نخبگان دانشگاه ايلام، کارگاه هم انديشي نقش شيعيان در تحولات آخرالزمان با نگاهي به شهادت سردار حاج قاسم سليماني در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

کارگاه هم انديشي نقش شيعيان در تحولات آخرالزمان با نگاهي به شهادت سردار حاج قاسم سليماني عصر روز چهارشنبه هيجدهم دي ماه با حضور جمعي از اساتيد و با تدريس حجت الاسلام نخاولي در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

حجت الاسلام نخاولي در اين کارگاه با اشاره به وجود نظريه‌هاي مطرح در غرب درباره آخرالزمان از جمله نظرات هانتيگتون و فوکوياما، تأکيد کرد که تقابل نهايي در آخرالزمان بين تمدن اسلام و تمدن غرب اتفاق  خواهد افتاد و اگر شرايط به همين منوال پيش برود با توجه به موج گرايش به اسلام در کشورهاي غربي همچون فرانسه، در نهايت تمدن اسلامي غالب خواهد شد و بر اساس روايات متقن، ايرانيان در اين تحولات نقش محوري دارند.

حجت الاسلام نخاولي در ادامه توضيحاتي را درباره نگاه يهوديان و مسيحيان درباره آخرالزمان ارائه داد و در پايان به سئوالات مطرح شده پاسخ‎ هاي لازم را ارائه کرد.

کارگاه هم انديشي نقش شيعيان در تحولات آخرالزمان در دانشگاه ايلام برگزار گرديد