En Ar

برگزيدگان سومين دوره پويش اين الفاطميون معرفي شدند

مراسم قرعه کشي سومين دوره پويش اين الفاطميون برگزار و پانزده نفر به قيد قرعه به عنوان برگزيده هداياي نقدي و فرهنگي معرفي شدند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني لبيک، مراسم قرعه کشي سومين دوره پويش اين الفاطميون با حضور حجت الاسلام والمسلمين مرتضي مطهري پور،رئيس ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان برگزار و نفرات برتر به قيد قرعه معرفي شدند.

ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت زهرا(سلام الله عليها) و در راستاي اهداف فرهنگي و مذهبي اين مجموعه،سومين دوره پويش «اين الفاطميون» را در قالب مسابقه کتابخواني با محوريت خطبه فدکيه و آموزه هاي تفسيري آيات قرآن و بر اساس جلسات سخنراني حجت الاسلام والمسلمين دکتر رفيعي برگزارنمود.

اين مسابقه از روز 27 آذر تا 16 دي ماه در سامانه پويش سايت لبيک برگزار و با استقبال مخاطبان مواجه شد.از ميان شرکت کنندگان در مسابقه کتابخواني قرعه کشي و نفرات برتر به شرح ذيل اعلام شدند:

هداياي نقدي

رامين يوسفي/ کارت هديه سه ميليون ريالي

فرزانه برومند/ کارت هديه سه ميليون ريالي

رقيه عليجاني/ کارت هديه سه ميليون ريالي

زيبا صمدي/ کارت هديه سه ميليون ريالي

سيد حسين مفضلي/ کارت هديه سه ميليون ريالي

هداياي فرهنگي

انوشيروان خدير/ هديه فرهنگي

احد اميرزاده/ هديه فرهنگي

فاطمه حيدري/ هديه فرهنگي

حميد رضا محتشم/ هديه فرهنگي

فاطمه زهرا قنبريان/ هديه فرهنگي

منصوره بخشي/ هديه فرهنگي

محمد محمدي/ هديه فرهنگي

معصومه کلهر/ هديه فرهنگي

ياسمين اميري/ هديه فرهنگي

اکرم غفوري/ هديه فرهنگي

با برگزيدگان از سوي ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان تماس و هدايا براي ايشان ارسال خواهد شد .

برگزيدگان سومين دوره پويش اين الفاطميون معرفي شدند