En Ar

گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان .

مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فرهنگيان ايلام حجت الاسلام و المسلمين سجاد نظري.

گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان . گزارش تصويري،مراسم معارفه سرپرست جديد دفتر نهاد دانشگاه فرهنگيان .