En Ar

تقدير رئيس مرکز نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت وزارت علوم از نقش دانشگاه ايلام در ارتقاي وضعيت آموزش عالي استان ايلام

دکتر رازيني رئيس مرکز نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از فضاي صميمي حاکم بر مجموعه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي استان ايلام ابراز رضايت کرد و از نقش محوري دانشگاه ايلام در تحقق اين فرآيند و ارتقاي وضعيت آموزش عالي استان تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر رازيني رئيس مرکز نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در جريان برگزاري نشست شوراي هيأت نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استان ايلام که با موضوع «سفر کيفيت» صبح  روز سه‌شنبه 1401/12/09 در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد، اظهار داشت: هدف اصلي اين نوع بازديدها تحت عنوان «سفر کيفيت»، شنيدن مسائل آموزش عالي استان‌ها و انتقال و پي‌گيري آن به مجموعه‌ وزارت عتف است.

لينک خبر اصلي: