En Ar

هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استاني از مراکز آموزش عالي شهرستان آبدانان ( دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه پيام نور و دانشگاه جامع -علمي کاربردي) بازديد بعمل آورد. در اين بازديد جناب آقاي دکتر سلاورزي دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استاني بر اهميت جذب اساتيد حق التدريس توانمند تاکيد داشتند. در اين بازديد کارشناسان هيات نظارت و ارزيابي جناب آقاي زنگنه و زيني وند حضور داشتند.

بازديد هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استاني از مراکز آموزش عالي شهرستان آبدانان بازديد هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استاني از مراکز آموزش عالي شهرستان آبدانان