En Ar

تاکيد بر تشکيل نشست مشترک براي توسعه مراکز آموزش عالي استان با حضور استاندار ايلام

در نشست بسيج اساتيد استان ايلام که با حضور استاندار ايلام تشکيل  شد بر جلسه مشترک با حضور استاندار، مديران کل استان و رؤساي دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان تاکيد گرديد در اين جلسه دکتر محمد سلاورزي زاده دبير هيات نظارت و آموزش عالي استان خواستار جلسه اي براي بررسي و پيگيري مسائل و مشکلات حوزه هاي آموزش عالي استان شد. در اين جلسه که با حضور اعضاي هيات علمي و رؤساي برخي دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان برگزار شد مورد استقبال استاندار قرار گرفت و قرار شد اين جلسه در اولين فرصت تشکيل گردد.