En Ar

چهاردهمين نشست هيات هاي نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي کشور

چهاردهمين نشست هيات نظارت،ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي در تاريخ هاي 2و1401/09/01 به ميزباني دانشگاه تهران با حضور مقام عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار گرديد. در اين نشست دبير هيات نظارت و آموزش عالي استان ايلام بهمراه کارشناس مربوطه شرکت نمودند. در اين جلسه دکتر محمد سلاورزي دبير هيات استاني که با حضور مقام عالي وزارت و رئيس مرکز نظارت و ارزيابي برگزار گرديد بر لزوم توجه به رويکرد مشخص در نظارت و ارزيابي در برنامه هفتم توسعه، برنامه راهبردي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و تعيين اهداف و راهبردهاي وزارت و دانشگاه ها تاکيد کرد. دبير هيات آموزش عالي استان همچنين بر مشکلات موجود در راه توسعه آموزش استان ها و لزوم داشتن استراتژي مشخص در آينده توسعه آموزش عالي را ارزيابي کرد و ارزيابي را تابعي از برنامه و برنامه محوري دانست.

چهاردهمين نشست هيات هاي نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي کشور