En Ar

مراسم شبي با شهدا در دانشگاه

برنامه "شبي با شهدا" در تاريخ 8/7/1393  در جوار شهداي گمنام دانشگاه ايلام با حضور فرمانده سپاه شهرستان ايلام، معاون نهاد رهبري در اين دانشگاه، معاونان، اساتيد و دانشجويان در جوار مزار شهداي گمنام دانشگاه برگزار شد.

سرهنگ شاکرمي، فرمانده سپاه شهرستان ايلام گفت: شهيدان تبلور ارزش‌هاي حاکم بر جامعه اسلامي هستند، بدون شک روح آنان نظاره‌گر اعمال و رفتار ما است؛ بنابراين مسئولان و مردم بايد قدردان خانواده‌هاي معظم شهدا باشند.

وي شهيدان را امامزادگان عشق عنوان کرد و بيان داشت: آن‌ها با جانفشاني و ايثارگري، انقلاب اسلامي را بيمه کردند، شکوفايي جوامع اسلامي، بيداري اسلامي، آسايش و امنيت کنوني را مرهون شهدا هستيم؛ در اين راستا بر همگان لازم است که براي رسيدن به اهداف مقدس نظام جمهوري اسلامي راه و سيره شهدا را با صلابت‌تر از گذشته ادامه دهند.

مراسم شبي با شهدا در دانشگاه مراسم شبي با شهدا در دانشگاه مراسم شبي با شهدا در دانشگاه مراسم شبي با شهدا در دانشگاه