En Ar

جلسه توجيهي ستاد دانشجويي استقبال از دانشجويان جديدالورود

جلسه توجيهي ستاد دانشجويي استقبال از دانشجويان جديدالورودبا حضور دكتر ايدي مدير كل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در سالن فرزانگان برگزار گرديد. دكتر ايدي در ابتداي جلسه به تفسير سوره حمد پرداخت و گفت اگر همه كارهايمان را با بسم الله شروع كنيم قطعا نتايج درخشاني خواهد داشت.

مدير فرهنگي و اجتماعي با اشاره به اهميت ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود گفت: همين كه تعدادي از دانشجويان فعال فرهنگي بدون هيچگونه توقعي به مدت پنج روز به خدمت رساني به همكيشان خود مي پردازند قطعا بهترين تمرين براي مديريت است و اين كار مورد رضاي خاص الهي است.

دكتر ايدي گفت: وقتي دانشجويي از يك محيط وارد محيط جديد مي شود تاثير گذاري ستاد استقبال قطعا مي تواند در شكل گيري ادامه زندگي ايشان موثر باشد.

در ادامه وظايف اعضاي ستاد مشخص و به آنها ابلاغ شد.