En Ar

بيانيه دانشگاهيان دانشگاه ايلام در محکوميت کاريکاتور اهانت آميز روزنامه شرق

دفاع مقدس در تاريخ ايران اسلامي يکي از اوراق زرين و پرافتخار ملت در خلق حماسه اي جاويدان، نمايش دين باوري، زنده کردن روح عبوديت و بندگي، اطاعت پذيري از مقام شامخ ولايت و رهبري و تأسي جستن از راه سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين (عليه السلام) به رهبري امام عظيم الشان  و در استمرار اين راه سعادت بخش با تدبير حکيمانه رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه­اي است.

دفاع مقدس، جنگ نابرابر در بهره
­گيري از همه سلاح­هاي مدرن از کشورهاي مختلف و بهره مندي از روح ايمان و اراده برآمده از اعتقاد و عشق الهي مردان خدا است که با بذل جان خود در برابر همه قدرت­ها، ايثار  را به زيبايي به رخ جهانيان کشيدند، خواب راحت را از چشمان زرمداران و زورمداران عالم زدودند و عشق، اميد، آزادگي و رهايي را براي همه ملت هاي آزاده دنيا اعم از مسلمان و غيرمسلمان به ارمغان آوردند. رزمندگان و ايثارگران هشت سال دفاع مقدس با تأسي از اهل بيت (عليهم السلام) به عنوان پيام‌آوران صلح و عدالت، با جانفشاني و ايثار خود و با الگوگيري از فرهنگ عاشورايي نه تنها صلح، آرامش و امنيت را براي ملت ايران به ارمغان آوردند، بلکه منطقه را نيز از فضاي تنش­هاي سلطه­جويان رهايي بخشيدند و با اهداي خون خود، اين سرزمين هميشه بهاري را از عطر صلح و عدالت بهره‌مند نمودند.

در اين ميان دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوري اسلامي که ضربه سختي از پيروان اسلام ناب محمدي(ص) خورده­اند، هر از چند گاهي با توسل به کارهايي از جمله اهانت به ساحت مقدس رسول گرامي اسلام (ص)، ترور، فتنه، تحريم هاي همه جانبه و... خصومت و دشمني ديرينه خود را آشکار مي­کنند. متأسفانه تعدادي افراد معلوم الحال و سرسپرده هم در داخل کشور با آنها هم­دست شده و در ايام بزرگداشت هفته دفاع مقدس با چاپ کاريکاتوري اهانت آميز به قصد تخريب ساحت روحاني بسيج و سخره گرفتن نماد سربند که نشان از عشق وصف ناشدني رزمندگان به پيامبر اعظم صلي الله عليه وآله و ائمه اطهار عليهم السلام در دوران دفاع مقدس بوده، اقدام نموده­اند؛ حرکتي که بدون هيچ ترديدي نشان از سوء­نيت صاحب اثر و دست اندرکاران روزنامه شرق مي­دهد و ماهيت اصلي آنان را که مخالفت با نظام جمهوري اسلامي و انقلاب مقدس اسلامي است، افشا مي کند.

ما دانشگاهيان دانشگاه ايلام ضمن محکوم نمودن کاريکاتور اهانت آميز اين روزنامه­ و درخواست مجدانه از قوه قضائيه براي برخورد قاطع با دست اندرکاران اينگونه روزنامه­ها اعلام مي­کنيم  با تمام وجود، از ارزشهاي ناب مقدس جمهوري اسلامي که محصول رشادت­ها، جانفشاني ها و ايثارگري­هاي رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و بسيجيان مخلصي است که با فرمانبرداري عالمانه از مقام عظماي ولايت و بر مبناي اعتقادي صحيح، ايماني راسخ و آگاهي و بصيرت کامل وارد جبهه ها شدند، دفاع خواهيم کرد و به چند نفر واداده بي بصير اجازه نخواهيم داد شکوه دفاع مقدس را که همواره در پيشاني ملت بزرگ ما مي درخشد به سخره بگيرند و رضايت خاطر استکبار جهاني و صهيونيزم بين الملل را باعث شوند.