En Ar

درگذشت استاد ارجمند و مدير دلسوز مهندس بيژن جوهري، همسر و فرزند ايشان را تسليت مي گوييم

اندوه ما در غم از دست دادن مهندس جوهري بزرگوار در واژه ها نميگنجد تنها ميتوانيم از خداوند براي آن مرحوم روحي شاد و آرام و علو درجات طلب کنيم.

مشيت الهي بـر ايـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگي را خـزانـي ماتمزده بـه انتظار بنشيند و اين، بارزترين تفسير فلسفـه آفـرينش درفـراخـناي بـي کران هـستي و يـگانه راز جـاودانگي اوسـت درگذشت استاد گرامي و دلسوز دانشگاه ايلام و همسر و فرزند ايشان را به جامعه دانشگاهيان تسليت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال رحمت و مغفرت واسعه خواستاريم. از جمله تأليفات و کارهاي پژوهشي ايشان مي توان به نقش الگوريتم ژنتيك درآموزش وكاهش پيچيدگي شبكه عصبي(مقاله)-2بهاي تمام شده خدمات در دانشگاه ولي عصر(عج) رفسنجان(ناظر پروژه )3- برنامه استراتژيك دانشگاه علامه طباطبايي تهران (ناظر پروژه) 4-كتاب حسابداري صنعتي 1 5- كتاب حسابداري صنعتي 2 6- كتاب برنامه هاي عملياتي دانشگاه ايلام درسال 1390 اشاره کرد.

روحش شاد و يادش گرامي باد.

مديريت سايت معاونت فرهنگي و اجتماعي