En Ar

کرسي آزادانديشي با موضوع کمک به مسلمانان ديگر در صورت نياز خودمان

کرسي آزاد انديشي با موضوع کمک به مسلمان ديگر در صورت نياز خودمان آري يا خير؟؟؟ در تاريخ 11/5/1391 با حضور حجت الاسلام والمسلمين خوش باور مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشکي ايلام جهت دانشجويان شرکت کننده در سومين طرح ضيافت انديشه دانشجويي برگزار شد. در اين کرسي پس از صحبت هاي دو گروه موافق و مخالف، حجت الاسلام خوش باور به بيان ديدگاههاي خود پيرامون کمک به مسلمانان و ضرورت آن براي ايران به عنوان ام القراي جهان اسلام پرداخت.