En Ar

دانشگاه ايلام عنوان دوم جشنواره ملي حرکت را کسب کرد

دکترحميدرضا امامي‌پور، مدير فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي اظهار داشت: جشنواره ملي حرکت با هدف افزايش مشارکت دانشجويان در فعاليت‌ هاي علمي ، حمايت و تشويق آنها، شناسايي انجمن ‌ها و دانشجويان داراي دستاوردهاي علمي ممتاز و انتقال تجربه فعاليت ‌هاي علمي موفق برگزار شد.
وي افزود: در اين جشنواره  که به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار شد، 100 غرفه دانشگاهي و 20 غرفه از وزارتخانه ها و صاحبان صنايع حضور داشتند که با  ايجاد تالارهاي گفت‌وگو و تشکيل کارگروه‌هاي گوناگون سعي در انتقال تجربيات هم داشتند.

مدير فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام با اعلام موفقيت انجمن‌ هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام در جشنواره ملي حرکت گفت: در جشنواره درون دانشگاهي حرکت 43 انجمن علمي دانشجويي دستاورد‌هاي يکساله خود را در معرض بازديد عموم قرار دادند و داوران بخش درون دانشگاهي آثار برتر را معرفي کردند.
دکتر امامي پور با اشاره به برگزاري شايسته جشنواره درون دانشگاهي حرکت در بهار امسال افزود: طرح کارآفريني انجمن علمي دانشجويي جنگلداري، نشريه انجمن علمي دانشجويي بهداشت مواد غذايي، اپليکيشن‌هاي انجمن علمي دانشجويي کشاورزي پايدار، اتاقک شبيه ساز ريزگرد ها، انجمن علمي دانشجويي حاميان محيط زيست و در حوزه انجمن برتر، انجمن علمي دانشجويي حاميان محيط زيست راهي جشنواره ملي حرکت شدند
وي با اشاره به حضور در کنار تيم اعزامي دانشگاه در يازدهمين جشنواره ملي حرکت گفت: اعضا تيم در معرفي فعاليت‌ انجمن‌هاي علمي دانشجويي موفق بودند، که از جمله اين فعاليت‌ها مي‌توان به اتاقک شبيه ساز ريزگردهاي انجمن علمي دانشجويي حاميان محيط زيست اشاره کرد که مورد توجه بازديد کنندگان نيز قرار گرفت.
وي ضمن اشاره به موفقيت اخير انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع و کسب مقام دوم رويداد ملي ايده بازار انجمن‌هاي علمي دانشجويي، دفتر انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه را در کسب موفقيت‌هاي بيشتر توانمند دانست.
دکتر امامي پور با بيان اينکه  از ابتداي سال بيش از 200 برنامه در دفتر انجمن هاي علمي دانشجويي حمايت و برگزار شده ادامه داد: با هدف گذاري مناسب دفتر انجمن‌هاي علمي دانشجويي در ارسال آثار به جشنواره ملي حرکت دانشگاه ايلام توانست  2 مقام ارزشمند در جشنواره يازدهم حرکت کسب نمايد.
وي تاکيد کرد: دانشگاه قلب تپنده جامعه است و خود را جداي از جامعه نمي‌بيند و با اين باور که انجمن‌هاي علمي دانشجويي هميشه حرکت آفرين و نقش‌آفرين بوده اند، نسبت به اين مسئوليت خطير احساس مسئوليت دوچنداني دارد.
دکتر امامي پور ضمن تقدير از فعاليت‌هاي يک ساله انجمن‌هاي علمي دانشجويي، اساتيد مشاور و تيم دانشگاه در يازدهمين جشنواره خاطر نشان کرد: دفتر انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام بهترين مقام نسبت به دانشگاه‌هاي منطقه و همجوار را کسب کرده است.
شايان ذکر است يازدهمين جشنواره ملي حرکت با حضور 540 مهمان از ايران و 85 مهمان از 46 کشور برگزار شد.
ارتباط با صنعت، بخش بين الملل و ديپلماسي علمي از ويژگي هاي برتر و خاص اين دوره از جشنواره ملي حرکت بود.
يک هزار و 355 اثر از 106 دانشگاه کشور به دبيرخانه يازدهمين جشنواره ملي حرکت ارسال شد که از ميان آنها 106 اثر برتر در اختتاميه جشنواره معرفي و تجليل شدند.

دانشگاه ايلام عنوان دوم جشنواره ملي حرکت را کسب کرد