En Ar

نشست تخصصي کارشناسان ديني و مذهبي دانشگاه هاي کشور برگزار شد

به گزارش خبرنگار  معاونت فرهنگي و اجتماعي، در اين نشست حجت الاسلام علي قره داغي مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه زنجان، با اشاره به حديث ثقلين راه رسيدن به خدا را در تمسک به قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت دانست. ايشان از ذکر قرآن بعنوان بالاترين ذکرها و بهترين همراه و انيس در اين دنيا ياد نمود.

وي همچنين حلول ماه محرم الحرام و تقارن جشنواره و نشست با اين همايش را ارزشمند توصيف کرد و بهره مندي از فضيلت هاي اين ايام را مهم عنوان نمود.

در ادامه دکتر جعفرپور، رئيس اداره فعاليت هاي ديني و قرآني اداره کل فرهنگي وزارت علوم به تشريح چگونگي نشست و اهداف آن پرداخت.

لازم به ذکر است نخستين نشست تخصصي کارشناسان ديني و مذهبي دانشگاه هاي سراسر کشور در دانشگاه زنجانهمزمان با سي و سومين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان کشور و با حضور مسئولان وزارت علوم و کارشناسان برگزار شد که خانم عرفاني کارشناس فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در اين نشست حضور داشت.

نشست تخصصي کارشناسان ديني و مذهبي دانشگاه هاي کشور برگزار شد