En Ar

در قالب برنامه بازديدهاي استاد محور، جمعي از دانشجويان مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري رشته علوم جنگل دانشگاه ايلام به سرپرستي دکتر مهدي حيدري دانشيار دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام از پارک جنگلي سراب و نهالستان سردسيري ايوان بازديد کردند.

به گزارش روابط عمومي، اين بازديد به همت بنياد نخبگان استان ايلام و با همکاري دانشگاه ايلام در روز جمعه مورخ 2 تيرماه 1402 و با هدف معرفي نهالستان سردسيري ايوان، تاريخچه احداث و توسعه، گونه هاي هدف، مراحل توليد نهال و توان توليدي برگزار گرديد.

• بازديد جمعي از دانشجويان رشته علوم جنگل دانشگاه ايلام از پارک جنگلي سراب و نهالستان سردسيري ايوان