En Ar

نشست هم‌انديشي هيأت رئيسه دانشگاه ايلام و اعضاي هيأت علمي دانشکده کشاورزي صبح امروز در محل سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه در اين نشست با تشکر از زحمات اعضاي هيأت علمي دانشکده به جهت فعاليت در طول سال تحصيلي 1402-1401، تأکيد کرد آرامش دانشگاه مرهون همکاري و همراهي اساتيد فرهيخته است.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه دانشکده کشاورزي پتانسيل  خوبي براي درآمدزايي دارد، خواستار توجه و فعاليت بيشتر اعضاي هيأت علمي در اين عرصه شد.

دکتر علي‌محمدي راه‌اندازي تعاوني‌هاي دانشجويي را فرصتي مغتنم براي توسعه کارآفريني دانست و يادآور شد، مرکز علم و تعاون با همکاري وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي راه‌اندازي شد، لذا اساتيد ارجمند مي‌توانند با راهنمايي و حمايت از دانشجويان، آنان را به ايجاد و فعاليت در تعاوني‌هاي دانشجويي ترغيب کنند.

رئيس دانشگاه خواستار اهتمام اعضاي هيأت علمي براي انجام تحقيقات مسأله محور شد و تأکيد کرد، رسالت دانشگاه مشارکت در حل مشکلات جامعه است.

دکتر علي‌محمدي با اشاره به فراخوان ثبت نام مسکن ملي اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام، بيان داشت: در جلسه مشترکي که مابين معاون اول رئيس جمهور، وزير علوم، تحقيقات و فناوري و وزير راه و شهرسازي برگزار شد، موافقت لازم براي احداث مسکن ملي دانشگاهيان بعمل آمد، که در اين راستا زمين دانشگاه ايلام در شهر چوار براي احداث مجتمع مسکن ملي اساتيد و کارکنان دانشگاه در نظر گرفته شده است، که ان شاء الله بعد از انجام مراحل اداري، عملياتي خواهد شد.

در اين نشست دکتر قنبري سرپرست دانشکده کشاورزي وضعيت دانشکده  و مشکلات مطرح مورد نظر اساتيد را مطرح کرد و خواستار توجه ويژه رئيس و اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه جهت حل اين مشکلات شد و تأکيد کرد، مي‌توانيم با همفکري و انتخاب سازوکارهاي خاص، زمينه افزايش درآمد دانشکده را فراهم کنيم.

در ادامه اعضاي هيـأت علمي دانشکده کشاورزي به بيان نظرات و مسائل مورد نظر خود پرداختند و دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه و اعضاي هيأت رئيسه نيز به صورت مبسوط پاسخ‌هاي لازم را ارائه کردند.

• برگزاري نشست هم‌انديشي هيأت رئيسه دانشگاه ايلام و اعضاي هيأت علمي دانشکده کشاورزي