En Ar

طرح تحقيقاتي استفاده از واترباکس به عنوان روشي نوين براي توسعه باغ هاي ديم در استان ايلام

به گزارش روابط عمومي دانشکده، معاونت محترم توليدات گياهي، جناب آقاي مهندس اقدسي و مدير محترم باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان ايلام جناب آقاي مهندس افراز از طرح تحقيقاتي رياست محترم دانشکده، آقاي دکتر بازگير با عنوان "استفاده از واتر باکس به عنوان روشي نوين براي توسعه باغهاي ديم در استان ايلام" بازديد نمودند. اين طرح در راستاي همکاري هاي دانشکده کشاورزي با سازمان جهاد کشاورزي استان به طور مشترک بين دانشگاه ايلام و سازمان جهاد کشاورزي مي باشد.

در اين بازديد مهندس اقدسيبا اعلام رضايت و کاربردي بودن اين طرح ، بر ادامه اين گونه همکاريها تأکيد داشتند.