En Ar

انتصاب سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه در حکمي دکتر عليرضا تاب، عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي را به‌عنوان سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه منصوب نمود.

روابط عمومي دانشکده براي ايشان آرزوي موفقيت مي‌نمايد.

در حکم دکتر علي‌اکبري خطاب به دکتر تاب آمده است:

جناب آقاي دکتر عليرضا تاب

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوانسرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء جايگاه و سطح خدمات اين گروه کامياب باشيد. همچنين، با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِ» ابلاغي، همّت خويش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

انتصاب سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات