En Ar

سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، جناب آقاي دکتر محمد علي‌اکبري، رياست محترم دانشگاه در حکمي دکتر محسن توکلي، عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي را به‌عنوان سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب نمود.

در حکم دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه خطاب به دکتر توکلي آمده است:

جناب آقاي دکتر محسن توکلي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست اداره کل آموزش» دانشگاه ايلام منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌يي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفيت خدمات و شاخص‌هاي اين حوزه کامياب باشيد. همچنين، با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي، همّت خويش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

روابط عمومي دانشکده براي ايشان آرزوي موفقيت مي نمايد.

سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب شد