En Ar

با اهتمام دانشيار دانشگاه: يک گونه جديد از حشرات شکارگر استان ايلام ثبت جهاني گرديد

با اهتمام مجيد ميراب بالو دانشيار دانشگاه ايلام، يک گونه جديد از حشرات شکارگر استان ايلام ثبت جهاني گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مجيد ميراب بالو دانشيار دانشکده کشاورزي اعلام اين خبر، بيان داشت: در ادامه تحقيقات خود در رابطه با شناسايي حشرات استان ايلام، نمونه‎‎برداري‎هاي متعددي از روي علف‎هاي هَرز فرفيون انجام گرفت که در نتيجه منجر به شناسايي يک تريپس شکارگر با نام علمي «Aeolothrips euphorbiae Mirab-balou» گرديد و سپس ثبت جهاني آن در اواسط سال 2018 اقدام انجام گرفت.

بنا به اين گزارش: نام گونه اين حشره از اسم علمي فرفيون گرفته شده است. لازم به ذکر است که نمونه‎هاي اين گونه از شهرستان‎هاي ايلام، ايوان و ملکشاهي استان ايلام؛ و تعدادي نمونه نيز از اسلام آباد غرب (کرمانشاه) و الشتر (خرم آباد) از روي علف‎هاي هرز فرفيون جمع آوري گرديد که نمونه‎هاي موجود در کلکسيون حشرات دانشگاه ايلام (ILAMU) نگهداري مي‎شود.

شايان ذکر است مقاله مرتبط با اين گونه جديد حشره، در مجله Far Eastern Entomologist (کشور روسيه) در سال 2019 به چاپ رسيده است که در آن کليد شناسايي 25 گونه از حشرات متعلق به جنس Aeolothrips تهيه شده است.