En Ar

دکتر نورالدين رستمي به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي دانشگاه ايلام منصوب گرديد

با حکم رئيس دانشگاه: دکتر نورالدين رستمي استاديار دانشکده کشاورزي به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي دانشگاه منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر نوالدين رستمي استاديار دانشکده کشاورزي به سمت سرپرست پژوهشکده گياهان دارويي دانشگاه منصوب گرديد.

دکتر علي اکبري در اين حکم خواستار اهتمام در اصول مديريت علمي  و  تأکيد بر شاخص‌هاي برنامه استراتژيک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) براي توليد و ارائه خدمات پژوهشي و ترويج کارآفريني در زمينه هاي مربوطه  شده است.

پژوهشکده گياهان دارويي صبح ديروز طي  مراسمي با حضور دکتر ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و مهندس سيلماني دشتکي استاندار ايلام افتتاح گرديد.