En Ar

انتصاب دکتر مرزبان فرامرزي به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎هاي کشور

با حکم دکتر نيلي: دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشگاه به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي طي حکمي از سوي دکتر محمود نيلي احمد آبادي رئيس هيت ويژه گزارش ملي سيلاب‎ها، آقاي دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشکده کشاورزي به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلاب‎هاي کشور منصوب گرديد.

دکتر نيلي در اين حکم خواستار اهتمام براي تهيه گزارشي مستند و دقيق از سيلاب‎هاي 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحاني رياست محترم جمهوري اسلامي ايران شده است.