سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: مقدمه‌اي بر مهندسي نفت

تاليف: جان. آر. فنچي و ريچارد ال. کريستينسن

مترجمان: دکتر ياسر احمدي استاديار دانشگاه ايلام و مهندس ميثم همتي کارشناس ارشد دانشگاه تهران

کتاب مقدمه‌اي بر مهندسي نفت ترجمه دکتر ياسر احمدي استاديار دانشگاه ايلام و مهندس ميثم همتي کارشناسي‌ارشد دانشگاه تهران در 15 فصل 457 صفحه منتشر شده است.

مقدمه اي برمهندسي نفت، شما دانشجويان مهندسي نفت ، علوم زمين يا شاغلان در صنعت نفت را با مفاهيم اساسي از زمين‌شناسي، ژئو‌فيزيک، پتروفيزيک، حفاري، توليد و مهندسي مخزن آشنا مي‌کند. اين کتاب عمليات بالادستي، ميان‌دستي و پايين‌دستي را پوشش مي‌دهد.

اقتصاد جهاني مبتني بر زيرساختي است که به مصرف نفت بستگي دارد(فنچي و فنچي، 2016). نفت مخلوطي از مولکول‌هاي هيدروکربن و ناخالص‌هاي معدني است که مي‌تواند در فاز جامد، مايع(نفت) يا گاز وجود داشته باشد. هدف ما در اين نوشتار اين است که شما را با اصطلاحات و تکنيک‌هاي مورد استفاده در مهندسي نفت آشنا کنيم. مهندسي نفت به توليد نفت از مخازن زير سطحي مي‌پردازد. اين فصل به تشريح نقش مهندسي نفت در توليد نفت و گاز مي‌پردازد و همچنين چشم اندازي از توليد نفت و گاز از منظر تصميم گيرندگان اين حوزه فراهم مي‌آورد.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام