En Ar

ديدار هيأت رئيسه دانشگاه با خانواده هاي شهيدان عباسي و پرک به مناسبت روز شهيد و بزرگداشت شهدا

رئيس و هيأت رئيسه دانشگاه ايلام، به مناسبت روز شهيد و بزرگداشت شهدا، در فضايي صميمانه، با خانواده هاي شهيدان نصرالله عباسي و علي اکبر پرک ديدار کردند.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي اداره شاهد و ايثارگر دانشگاه، دکتر علي اکبري رئيس و هيأت رئيسه دانشگاه، به مناسبت فرا رسيدن سالروز صدور فرمان حضرت امام خميني (ره) مبني بر تأسيس بنياد شهيد انقلاب اسلامي و «روز  شهيد و بزرگداشت شهدا»،  عصر روز سه شنبه مورخ 96/12/22 با حضور در منزل  شهيدان نصرالله عباسي و علي اکبر  پرک، با خانواده هاي ايشان ديدار کردند.

در اين ديدار، که حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي، دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني و خانم دکتر پيرزادنيا مشاور رئيس در امور بانوان و خانواده و حضور داشتند‌، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، با اداي احترام به مقام شامخ شهدا، از زحمات خانواده هاي اين عزيزان تجليل کرد  و از اينکه فرزندان اين دو شهيد معظم، هم اکنون عضو جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام مي باشند، ابراز خرسندي نمود.

در پايان اين ديدار صميمانه، لوح تقدير و هدايايي به رسم يادبود از طرف رئيس دانشگاه، به خانواده هاي گرانقدر اين شهيدان عزيز اهدا گرديد.

شايان ذکر است شهيد نصرالله عباسي، پدر گرامي آقايان دکتر نصرت الله عباسي و حشمت عباسي و شهيد علي اکبر پرک، پدر بزرگوار خانم مريم پرک، از همکاران شريف دانشگاه ايلام مي باشند.