تغییر تاریخ برگزاری و تمدید مهلت ثبت نام در جشنواره ایده های ثروت ساز

دکتر رضا یگانه؛ مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ایلام اعلام نمود؛ به علت استقبال بی‎نظیر و گسترده و فراهم نمودن زمینه مشارکت و حضور حداکثری ایده‎پردازان شهر ایلام و کلیه شهرستان‎های استان، تاریخ برگزاری جشنواره ایده‎های ثروت‎ساز از تاریخ 28 اردیبهشت به تاریخ 20 تیرماه 1395موکول شد.

نخستین جشنواره استانی ایده های ثروت ساز در چهار قالب صنعت، خدمات، سلامت و کشاورزی؛ و با رویکرد رونق بخشیدن به ابتکار و فناوری و کشف استعداد‌ها، برگزار شده و می‌‌تواند به اقتصاد دانش‌بنیان کمک کند.

این جشنواره به منظور تبیین و تفسیر چشم‎انداز استان در تمامی زمینه‎ها برگزار می‎شود که تاکنون(20 اردیبهشت) نزدیک به 100 ایده به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است و این در نوع خود کم‎نظیر می‎باشد.

فراخوان این جشنواره از 28 فروردین‎ماه در سراسر استان ایلام اعلام شده است و پیش از این علاقه‎مندان فرصت داشتند ایده‎های خود را تا 20 اردیبهشت‎ماه به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند اما به دلیل استقبال فراوان از آن، مهلت ارسال ایده‎ها تا 31 خرداد‎ماه تمدید شده است. علاقه‎مندان می‎توانند ایده‎های خود را با مراجعه به آدرس اینترنتی wif.ilam.ac.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 09189455685 و 32234873-084 تماس حاصل کنند.

لازم به ذکر است که تا قبل از این تاریخ میزان فضای لازم برای نوشتن اطلاعات ایده محدود به 1200 کاراکتر بوده است که بنا به درخواست ایده‎پردازان عزیز، از این پس این محدودیت حذف شده و امکان درج اطلاعات ایده و توضیحات لازمه به صورت نامحدود فراهم شده است. همچنین تمامی دوستانی که احساس می‎کنند فایل آنها به صورت ناقص ثبت شده است، می‎توانند دوباره ایده خود را ارسال نمایند.