En Ar

پيام تبريک رئيس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت روز خبرنگار، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه پيامي به شرح ذيل صادر کرد:

«ن و القلم و ما يسطرون»

«سوگند به قلم و آنچه مي نويسد»

17 مرداد، روز خبرنگار يادآور رسالتي است که خبرنگاران در مسير پيشرفت بشريت و ترويج حق و حقيقت فرياد مي کنند. اين روز بزرگ را به همه خبرنگاران، به ويژه خبرنگاران عرصه دانش در اقصي نقاط ايران اسلامي و ايلام سرفراز تبريک مي گويم. خبرنگار چونان شمعي پرفروغ است که همواره شعله آگاهي را با جان خويش بر مي افروزد و براي دستيابي به صلح و صلاح شهروندان در جهان امروز مي کوشد. دانشگاه ايلام بر اين باور است که اصحاب علم و دانش با پيوند عميق و ريشه داري که با اصحاب رسانه و ارتباط دارند همچون دو بال پيشرفت و موفقيت، زمينه صعود جامعه و شهروندان ايران زمين را به سوي اهداف عالي انساني فراهم مي سازند. ما مي توانيم با همفکري و همراهي، همچون گذشته منادي اميد و ايمان باشيم و به مسئوليتمان در قبال حقوق شهروندان براي دستيابي آسان و شرافتمندانه به اطلاعات و آزادي وفادار بمانيم.

دکترمحمد علي اکبري

رئيس دانشگاه ايلام