En Ar

اخذ مجوز چهار رشته تحصيلي

با رايزني و پي گيرهاي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم با اخذ صدور مجوز قطعي چهار رشته تحصيلي جديد براي دانشگاه موافقت بعمل آورد.

به گزار ش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه درباره فرايند اخذ مجوز رشته هاي تحصيلي جديد؛ اظهار داشت: دفتر گسترش آموزش عالي يک سايت جديد راه اندازي کرده که دانشگاه ها براي اخذ مجوز رشته هاي تحصيلي جديد،  درخواست هاي خود را  بايد از طريق اين سامانه ثبت و پي گيري نمايند، که بعد از ارزيابي توسط کارشناسان گروههاي تخصصي  و در صورت دارا بودن شرايط، مجوز صدور رشته ها توسط شوراي گسترش آموزش عالي صادر مي گردد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه درباره اخذ مجوز چهار رشته تحصيلي جديد در مرداد ماه بيان داشت: در راستاي توسعه دانشگاه، درخواست اخذ مجوز 12 رشته تحصليي جديد از طرف دانشگاه به دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم ارائه گرديده، که با رايزني و پي گيريهاي رياست محترم دانشگاه، اين دفتر با اخذ مجوز چهار رشته  تحصيلي  جديد شامل: کارداني تکنولوژي توليدات دامي و کارداني تکنولوژي ماشينهاي کشاورزي براي آموزشکده فني و کشاورزي دهلران و رشته هاي کارشناسي حقوق و کارشناسي ارشد جغرافيا و برنامه ريزي شهري براي پرديس اصلي دانشگاه موافقت قطعي بعمل آورد.

دکتر نعمتي اضافه کرد: طبق اصلاحيه دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسري سال 1396 توسط سازمان سنجش، در اين چهار رشته تحصيلي در مهر ماه امسال  دانشجو پذيرش خواهد شد.

اخذ مجوز چهار رشته تحصيلي