En Ar

اخبار توسعه شش طرح عمراني دانشگاه

پروژه آموزشکده کشاورزي دهلران با زيربناي 5700 متر مربع، با اعتبار 8 ميليارد و 100 ميليون تومان (­7 ميليارد و 200 ميليون جهت احداث ساختمان آموزشکده و 900 ميليون تومان جهت محوطه سازي) در سه طبقه شامل: آزمايشگاه، نمازخانه، سالن آمفي تئاتر، 23 کلاس درسي،  18 اتاق براي اساتيد و  کتابخانه تکميل شده و آماده افتتاح است.

همچنين محوطه سازي اين آموزشکده شامل: 1100 متر طول ديوار کشي، جدول کشي و احداث ساختمان نگهباني با اعتبار 900 ميليون تومان تکميل شده است.

کل محوطه اين آموزشکده  داراي 50000 متر مربع است.

پروژه محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي دانشگاه با اعتبار 40 ميليارد ريال و با  طول 6 کيلومتر در  حدود 97 درصد پيشرفت فيزيکي داشته، که اميد مي رود در مهرماه به بهره برداري برسد.

کل حجم عمليات خاکي اين پروژه جهت اجراي مسيرها و محوطه سازي بيش از 150 هزار متر مکعب بوده­،که  20  هزار متر  جدول کشي و 10 هزار متر مربع آسفالت انجام گرفته  است.

همچين در اين پروژه دو پل با دهانه 5 متر و به طول 30 متر احداث گرديده است.

پروژه پرديس خوابگاه هاي خواهران دانشگاه با زيربناي 4 هکتار شامل: اجراي ديوار محوطه از پيش ساخته در حدود 600 متر، ديوار آجري150متري ضلع جنوبي، ساختمان 170 متري نگهباني و اجري محوطه سازي داخلي و فضاهاي ورزشي مي باشد.

در فاز اول پروژه اجري ديوار محوطه و ساختمان نگهباني در دستور کار قرار گرفت که اسکلت  ساختمان نگهباني به اتمام رسيده و ديوار محوطه حدود 95 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.

پروژه ساختمان دانشکده کشاورزي پرديس اصلي دانشگاه با زير بناي 6139  متر مربع در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمايشگاه، 30 اتاق يک نفره و دو نفره مربوط به اساتيد، 11 اتاق اداري،  1 سالن مطالعه، 1 سايت کامپيوتر و 1سالن  آمفي تئاتر  در دست احداث است؛ که در آينده نزديک افتتاح خواهد شد.

پروژه توسعه  دانشکده ادبيات و علوم انساني با زيربناي 5950 متر مربع و اعتبار 71  ميليارد ريال  از محل اعتبارات استاني در دست احداث است، که حدودا 44  درصد پيشرفت داشته است.

پروژه  ساختمان دانشکده علوم پايه: اين پروژه با زيربناي 6512 متر مربع و اعتبار 85 ميليارد ريال از  محل اعتبارات استاني در دست احداث است، که حدوداً 46 درصد پيشرفت داشته است.

اخبار توسعه  شش طرح عمراني دانشگاه