En Ar

پيام تبريک فرمانده پايگاه مقاومت اداري کارکنان به مناسبت هفته دفاع مقدس

هفته دفاع مقدس بر اساتيد معزز، کارکنان گرامي و دانشجويان عزيزي که مخلصانه در گوشه و کنار اين کشور خود را براى اسلام و قرآن آماده مي کنند، مبارک باد.

حيات راستين يك ملت ، همواره در گرو شناخت ، معرفت و آن گاه توجه نسبت به آرمانها و ارزشهاى خويش است و كوشش و تلاش جدى در حفظ پيشينه ها و دستاوردهاى ارزشمند و گرانقدر آرمانى و ملى هر قوم و امتى خود از جايگاه رفيع و والايى برخوردار مى باشند.دوران هشت سال دفاع مشروع امت سلشحور ايران ، در حفظ و اعتلاى نظام مقدس اسلامى و حراست از مرزهاى عزت و شرف اين مرز و بوم - به مثابه يكى از حساس ترين بارزترين برهه اى حيات راستين اين ملت - همچون نگينى ، تا هميشه زمان ، پرتارك تاريخ حماسه و ايثار و پايدارى آزادگان جهان مى درخشد و اهتمام و تلاش در عرصه هاى گوناگون حفظ. پاسدارى از آن ارزشها و والاييها، نيز به همان ميزان مقدس و در خور ارج نهادن است  اينجانب هفته دفاع مقدس را به کليه اساتيد، کارکنان و دانشجويان تبريک عرض نموده و اميدوارم همواره در سنگر علم سربازان خوبي براي دفاع از ارزشهاي اسلامي، با الگو گرفتن از دفاع مقدس در هشت سال جنگ تحميلي براي نظام اسلامي باشيم.

و من الله توفيق

شهاب ناصري