En Ar

برگزاري محفل انس با قرآن

محفل انس با قرآن کريم در تاريخ 23/9/1390 با حضور دکتر علي محمدي رياست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر گودرزي معاون مالي و پشتيباني، دکتر سياري معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر بگ محمدي معاون فرهنگي و اجتماعي و مديران و اساتيد دانشگاه در جمع پر شور دانشجويان جهت پخش در شبکه جهاني قرآن کريم و پخش در شبکه استاني برگزار گرديد.  در اين مراسم پس از اجراي برنامه معنوي حاملان قرآن کريم و گروه تواشيح، آقاي حق گويان به 53 روش قرآن را از حفظ خواند و آقاي شاکر محمدي به تلاوت قرآن کريم پرداخت. لازم به ذکر است در پايان قرعه کشي سفر معنوي کربلا انجام گرديد و تعداد 10 نفر از برادران و 15 نفر از خواهران براي اين سفر معنوي انتخاب شدند.

برگزاري محفل انس با قرآن برگزاري محفل انس با قرآن برگزاري محفل انس با قرآن برگزاري محفل انس با قرآن