En Ar

مراسم ويژه عاشوراي حسيني در مسجد دانشگاه

همزمان با عاشوراي حسيني مراسم عزاداري و سينه زني و سخنراني در مسجد دانشگاه برگزار گرديد. در اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين هاشمي معاونت نهاد مقام معظم رهبري، دکتر سياري معاونت فرهنگي و اجتماعي، دکتر شوهاني مدير امور فرهنگي و فوق برنامه، جمعي از اساتيد و دانشجويان حضور داشتند.
لازم به ذکر است، پس از عزاداري، حجت الاسلام والمسلمين هاشمي در مورد روز عاشورا و وقايع آن و عبرتهاي عاشورايي به ايراد سخنراني پرداختند و نماز ظهر عاشورا در ميان شعور و گريه دانشجويان به امامت ايشان برگزار گرديد.

مراسم ويژه عاشوراي حسيني در مسجد دانشگاه مراسم ويژه عاشوراي حسيني در مسجد دانشگاه مراسم ويژه عاشوراي حسيني در مسجد دانشگاه مراسم ويژه عاشوراي حسيني در مسجد دانشگاه