En Ar

مراسم بزرگداشت روز دانشجو

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين مراسم با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دانشجوي 16 آذر 1332 و تبريک روز دانشجو يادآور شد: روز دانشجو، روز استکبارستيزي، استعمارستيري  و آمريکاستيزي است و به  تعبير مقام معظم رهبري 16 آذر متعلق به دانشجوي ضد آمريکا و ضد سلطه است.

رئيس دانشگاه ايلام با بيان برگزاري اين مراسم با هدف گفت وگو و بيان مطالبات دانشجويان برگزار شده است، گفت: مقام معظم رهبري هم بر برگزاري چنين برنامه‌هايي تأکيد دارند و خود ايشان هم از چنين برنامه‌هايي استقبال مي‌کنند و هميشه خود را در معرض سوالات دانشجويان قرار مي‌دهند، که آزادي به معناي واقعي همين است.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمين کريمي تبار نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام، اظهار داشت: يکي از ضرورياتي که دانشجويان بايد به آن توجه داشته باشد، آشنايي با تاريخ پرافتخار کشور عزيزمان است، تا به خوبي اهميت روز دانشجو را درک کنند.

در اين مراسم هفت تن از دانشجويان به بيان مطالبات خود پرداختند.

در پايان مراسم  از دانشجويان فعال فرهنگي و اجتماعي دانشگاه تقدير شد.

مراسم بزرگداشت روز دانشجو مراسم بزرگداشت روز دانشجو مراسم بزرگداشت روز دانشجو مراسم بزرگداشت روز دانشجو مراسم بزرگداشت روز دانشجو مراسم بزرگداشت روز دانشجو