En Ar

حکم مديريت دکتر محمدرضا شيرخاني در سمت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام تمديد گرديد

به گزارش خبرنگار فرهنگي، طي حکمي از سوي دکتر علي‎اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر محمدرضا شيرخاني استاديار دانشکده ادبيات و علوم انساني و از اساتيد باسابقه دانشگاه در سمت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام از تاريح 1398/01/16به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار اهتمام براي ارتقاء سطح کيفي شاخصِ خدمات اين معاونت و تحقق اهداف و شاخص‌هاي برنامه استراتژيک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر شيرخاني آرزوي موفقيت دارد.