En Ar

دومين نشست شوراي معاونين دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور 23 تير ماه برگزار مي‎گردد/تشريح موضوعات مورد بحث

به گزارش خبـــــــرنــــــگار فـــــرهنـــــگي، دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام و دبير شوراي معاونين فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور با بيان اين خبر، گفت: اين نشست با حضور دکتر غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف، مهندس عسکري مدير کل فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف، معاونين و مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور و نمايندگان وزير علوم در هيأت‎هاي نظارت بر تشکل‎هاي اسلامي دانشگاه‎ها اين منطقه به ميزباني دانشگاه رازي کرمانشاه  برگزار مي‎شود.

دکتر شيرخاني درباره موضوعات مورد بحث در اين نشست، بيان داشت: در اين نشست سه موضوع نقد و بررسي آيين‎نامه نشريات دانشجويي، فرصت‌ها و چالش‌هاي مربوط به تشکل‌هاي اسلامي و برنامه­ ريزي براي سال تحصيلي پيش رو با توجه به شرايط موجود کشور مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت.

دبير شوراي معاونين فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور، ادامه داد: در نشست‎هاي منطقه پنج تلاش مي‎شود که اعضا بتوانند به صورت فصلي در همه دانشگاه‎هاي اين منطقه حضور يابند و از توانمندي‎ها و ظرفيت‎هاي معاونت فرهنگي و اجتماعي آن دانشگاه بازديد بعمل آورند.

وي افزود: همچنين در اين نشست‎ها تلاش مي‎شود که مهمترين موضوعات معاونت‎هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‎ها مورد بحث و بررسي قرار گيرد و نتايج آن به صورت مصوبه در اختيار دانشگاه‎ها قرار گيرد.