En Ar

در خشش فعالين انجمن علمي دانشجويي حسابداري دانشگاه ايلام در ليگ ستارگان بورس

تيم گروه حسابداري دانشگاه ايلام به سرپرستي دکتر مهرداد نعمتي و حضور فعال انجمن علمي دانشجويي حسابداري، موفق به کسب عنوان سوم مسابقات ليگ ستارگان بورس گرديد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، در سومين دوره مسابقات ليگ ستارگان بورس که با حضور 65 تيم دانشگاهي داخلي و خارجي برگزار گرديد، تيم گروه حسابداري دانشگاه ايلام به سرپرستي دکتر مهرداد نعمتي در يک رقابت 50 روزه، موفق به کسب عنوان سوم گرديد.

در سري مسابقات ليگ ستارگان بورس، شرکت اطلاع رساني و خدمات بورس در تلاش است با سنجش توانايي دانشجويان، جامعه دانشگاهي را با بازار سرمايه آشنا نمايد و همچنين مهارت هاي مورد نياز براي فعاليت در اين بازار را به جامعه هدف خود يعني دانشجويان بشناساند.

در خشش فعالين انجمن علمي دانشجويي حسابداري دانشگاه ايلام در ليگ ستارگان بورس