En Ar

افتتاحيه اولين جشنواره رويش در دانشگاه برگزار گرديد

اولين جشنواره رويش در قالب 12 غرفه براي نمايش توانمندي ها و دستاوردهاي کانون هاي دانشجويي آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، افتتاحيه اولين جشنواره رويش در دانشگاه ايلام، با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، صبح ديروز در محوطه روبروي سلف سرويس خواهران برگزار گرديد.

جشنواره رويش به عنوان عرصه تجلي توانمندي ها و استعدادهاي کانون هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي بستر مناسب براي انعکاس ظرفيت­ هاي قابل توجه کانون­ ها است که براي نخستين بار به صورت دانشگاهي در دانشگاه ايلام از تاريخ 97/0.9/18 لغايت 97/09/20 برگزار مي ­گردد.

اولين جشنواره کانون هاي فرهنگي، هنري و مذهبي در دو بخش رقابتي و غير رقابتي در دانشگاه برگزار مي گردد که بخش رقابتي شامل انتخاب کانون برگزيده از نگاه داوران و بازديدکنندگان، دستاوردهاي فردي و گروهي و ايده ها و طرح هاي نو و برگزيده مي باشد و قسمت غير رقابتي شامل برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي کانوني و انتخاب چهره هاي شاخص کانون و همچنين برگزاري نشست و کارگاه مي ­باشد.

در برگزاري اين نمايشگاه، 13 کانون هر کدام در يک غرفه فعاليت ها و برنامه هاي خود را اجرا خواهند کرد و در پايان مراسم اختتاميه از سه غرفه برتر از ديد داوران و همچنين غرفه برتر از نگاه بازديدکنندگان تقدير خواهد شد.

رويکرد جشنواره رويش تقويت کارآفريني اجتماعي، افزايش شور و نشاط دانشجويي، تقويت ابعاد کيفي کانون ها و زمينه سازي براي بروز و ظهور خلاقيت هاي دانشجويي در عرصه هاي مختلف فرهنگي و هنري، مهارتي است. اين رويکرد حکايت از ايجاد يک فضاي تعاملي جديد برمبناي جذب حداکثري دانشجويان در مجموعه هاي فرهنگي، هنري، اجتماعي و مذهبي دانشجويان دارد.

مراسم اختتاميه روز سه شنبه مورخ 97/09/20 ساعت 10 صبح در محل سالن آيت اله حيدري برگزار  خواهد شد.