En Ar

راهیابی ایده‌ی دانشجوی دانشگاه ایلام به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه،«محمد فتاحی» دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی و دانشجویی ترم 5 کارشناسی دانشگاه ایلام  با ارائه ایده استفاده از پودر کامل عدسک آبی در صنایع غذایی به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت. 
دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 23 آبان ماه برگزار می‌شود. 
در این رویداد ضمن ارائه ایده‌های منتخب در حوزه خوراک و نوشیدنی، نشستی با عنوان "بررسی چالش‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت خوراک و نوشیدنی"، با حضور صنعتگران فعال در این حوزه و نمایندگانی از نهاد های مسئول برگزار خواهد شد . 
این ایده بازار یک زیست بوم دانش بنیان است که همواره به دنبال شناسایی ایده‌های برتر و برقراری تعامل میان دانشگاه و صنعت بوده است . ایده بازار خوراک و نوشیدنی با هدف شناسایی ایده‌ها و ایده پردازان برتر در حوزه خوراکی و نوشیدنی و هدایت ایده‌های برگزیده به سوی سرمایه گذاران برگزار خواهد شد

راهيابي ايده‌ي دانشجوي دانشگاه ايلام به مرحله نهايي دومين رويداد ملي ايده بازار خوراکي و نوشيدني
شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها