En Ar

ليست دانشجويان پانزده درصد و ده درصد اول که واجد شرايط ثبت نام استعداد درخشان 1401 هستند

با سلام خدمت دانشجويان عزيز

جهت مشاهده ليست دانشجويان پانزده درصد و ده درصد برتر جهت ثبت نام در فراخوان پذيرش استعداد درخشان کارشناسي ارشد روي لينک زير کليک کنيد.

دريافت ليست اسامي

نکات مهم

- دانشجوياني مي‌توانند در فراخوان استعداد درخشان امسال پذيرش شوند که در سال جاري مشغول به تحصيل باشند يا تاريخ فراغت از تحصيل آنها بعد از شهريور 1400 باشد

- دانشجوياني که تا شهريور 1401 بصورت شش ترمه فارغ التحصيل مي شوند و شرايط لازم را دارند بايد همين امسال تقاضاي استعداد درخشان بدهند و مازاد بر ظرفيت پذيرش دانشگاه پذيرش مي شوند.

- توجه داشته باشيد که اين ليست صرفا جهت ثبت درخواست است و به منزله‌ي پذيرش نيست. پذيرش استعداد درخشان منوط به ثبت نام و بررسي گروه و دانشگاه و همچنين احراز شرايط لازم و بر اساس ظرفيت پذيرش گروه خواهد بود. اطلاعيه ثبت نام متعاقبا اطلاع رساني خواهد شد.

آيين نامه پذيرش استعداد درخشان در مقطع کارشناسي ارشد وزارت علوم تحقيقات و فناوري

در صورت ابهام يا سوال با سرکار خانم هاشمي کارشناس استعداد درخشان دانشگاه تماس حاصل فرماييد.

تلفن تماس 08459241274