En Ar

اسامي واجدين شرايط اوليه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در مقطع کارشناسي ارشد

دانشجويان واجد شرايط اوليه جهت درخواست پذيرش بدون آزمون کارشناسي ارشد به تفکيک دانشکده

(روي نام دانشکده خود کليک کنيد)

دانشکده ادبيات و علوم انساني

دانشکده الهيات و معارف اسلامي

دانشکده پيرادامپزشکي

علوم پايه

دانشکده فني و مهندسي

دانشکده کشاورزي

يادآوري مي شود که مهلت ثبت نام پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري تا 03/31/ 99 مي باشد. لازم به ذکر است:

1- صرفا دانشجويان دانشگاه ايلام مي توانند فرم گواهي رتبه را بدون امضا در سامانه ثبت نام بارگذاري نمايند. فايل مربوطه را حتما با فرمت ورد بارگذاري نماييد.

2- اطلاعاتي مانند معدل و رتبه در فرم گواهي رتبه بايستي بر اساس شش نيمسال اول وارد گردد.

3-  از ميان دانشجويان 15 درصد برتر که توسط گروه آموزشي پذيرفته مي شوند، به تعداد ظرفيت موجود رشته، پذيرش صورت خواهد گرفت.

4-  دانشجوياني که جزو 10 درصد بعدي ورودي مي باشند، فقط در صورت انصراف دانشجوياني از ميان 15 درصد برتر و پذيرش توسط گروه آموزشي قابل جايگزين شدن جهت پذيرش مي باشند.

5-  قرار داشتن در ليست واجدين شرايط به هيچ وجه به منزله پذيرش قطعي نمي باشد. بلکه اين امر منوط به پذيرش اوليه توسط گروه آموزشي، وجود ظرفيت پذيرش در رشته و نهايتا تاييد نهايي توسط سازمان سنجش آموزش کشور مي باشد.

جهت رفع سوالات و ابهامات از طريق آدرس ايميل   so.moradi@ilam.ac.ir ميتوانيد با مدير دفتر استعدادهاي درخشان در تماس باشيد.