En Ar

تمديد مهلت ثبت نام پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان دانشگاه ايلام

با توجه به وضعيت موجود و تاکيد بر حفظ فاصله اجتماعي، مهلت ثبت نام پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري تا 31/03/99 تمديد گرديد. ضمنا جهت رفاه حال دانشجويان و عدم نياز به مراجعه حضوري موارد زير را به استحضار مي رساند:

1- صرفا دانشجويان دانشگاه ايلام مي توانند فرم گواهي رتبه را بدون امضا در سامانه ثبت نام بارگذاري نمايند. فايل مربوطه را حتما با فرمت ورد بارگذاري نماييد.

2- اطلاعاتي مانند معدل و رتبه در فرم گواهي رتبه بايستي بر اساس شش نيمسال اول وارد گردد.

3-آن دسته از دانشجويان دانشگاه ايلام که واجد شرايط اوليه جهت ثبت نام و درخواست پذيرش بدون آزمون در مقطع کارشناسي ارشد مي باشند، در فايل هاي ضميمه در انتهاي اين اطلاعيه به تفکيک دانشکده ها  معرفي شده اند. لازم به ذکر است که:

1-3)  از ميان دانشجويان 15 درصد برتر که توسط گروه آموزشي پذيرفته مي شوند، به تعداد ظرفيت موجود رشته، پذيرش صورت خواهد گرفت.

2-3)  دانشجوياني که جزو 10 درصد بعدي ورودي مي باشند، فقط در صورت انصراف دانشجوياني از ميان 15 درصد برتر و پذيرش توسط گروه آموزشي قابل جايگزين شدن جهت پذيرش مي باشند.

3-3)  دانشجوياني که جزو 15 درصد برتر و يا 10 درصد بعدي بوده و در ليست واجدين شرايط قرار ندارند، حدنصاب تعداد واحدهاي گذرانده تا پايان نيمسال ششم (به تعداد سه چهارم کل واحدها) را کسب ننموده اند.

4-3)  قرار داشتن در ليست واجدين شرايط به هيچ وجه به منزله پذيرش قطعي نمي باشد. بلکه اين امر منوط به پذيرش اوليه توسط گروه آموزشي، وجود ظرفيت پذيرش در رشته و نهايتا تاييد نهايي توسط سازمان سنجش آموزش کشور مي باشد.

جهت رفع سوالات و ابهامات از طريق آدرس ايميل   so.moradi@ilam.ac.ir ميتوانيد با مدير دفتر استعدادهاي درخشان در تماس باشيد.

دانشجويان واجد شرايط اوليه جهت درخواست پذيرش بدون آزمون کارشناسي ارشد به تفکيک دانشکده ها:

دانشکده ادبيات و علوم انساني

دانشکده الهيات و معارف اسلامي