En Ar

اطلاعيه تاريخ ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي

براساس مصوبات بيست و هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1400/08/25 مقرر گرديد براي ظرفيت‌هاي خالي مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذيرش با سوابق تحصيلي سراسري سال 1400 تکميل نگرديده، پذيرش براساس سوابق تحصيلي (معدل کتبي ديپلم) براي نوبت بهمن ماه صورت گيرد.

لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در اين مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتي از روز يکشنبه 14/09/1400 آغاز و تا روز شنبه 1400/09/20 ادامه خواهد داشت. لازم به توضيح است دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز يکشنبه 14/09/1400 از طريق درگاه اطلاع رساني اين سازمان قابل دسترس خواهد بود.

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش کشور