En Ar

اطلاعيه دانشگاه ايلام درباره آغاز سال تحصيلي و نيمسال اول ????-????

1-انتخاب واحد و حذف و اضافه دروس به صورت برخط و بر اساس برنامه تقويم آموزشي مندرج در سامانه آموزشي گلستان و سايت دانشگاه انجام خواهد شد.

2-کلاس‌هاي مقاطع کارداني و کارشناسي به صورت برخط (غير حضوري) است.

3-کلاس‌هاي دروس عملي دوره‌هاي کارداني و کارشناسي، در طول‌ترم به صورت فشرده و حضوري، برابر تصميم شوراي آموزشي دانشگاه در موعد مقرر برگزار خواهد شد.

4-کلاس‌هاي دوره‌هاي تحصيلات تکميلي (کارشناسي ارشد و دکتري) به صورت حضوري و با رعايت اصول بهداشتي تشکيل خواهند شد.

5-براي کسب اطلاع درباره خدمات اسکان، تغذيه و غيره به اطلاعيه معاونت دانشجويي در سايت اين معاونت (https://www.ilam.ac.ir/dep/std/) مراجعه نماييد.

توجه: مصوبات فوق بر اساس شرايط فعلي و جاري کشور از نظر وضعيت شيوع بيماري تنظيم شده و چنانچه تصميم جديد در شوراي استاني و ملي مبارزه با بيماري کوئيد 19 گرفته شود، بر اساس آن عمل خواهد شد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام

شهريور ماه 1399