En Ar

کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه

کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس و چند گونه غير بومي در باغ گياهشناسي دانشگاه ايلام توسط اساتيد و دانشجويان گروه علوم جنگل در زميني به مساحت ???? متر مربع اغاز شد.
دکتر مهدي حيدري عضو هيات علمي گروه علوم جنگل و مسئول اين طرح افزود: در اين مرحله نهال گونه هايي چون بلوط ايراني، بنه، داغداغان، زالزالک، بادام کوهي، ارغوان، انار وحشي،  زربين غرس شد. کاشت ساير گونه هاي بومي، نصب تابلوي شناسايي گونه ها، ايجاد مسير پياده روي بين قطعات، نصب صندلي و آلاچيق، اجراي آب نماي مرکزي و سيستم ابياري قطره اي از اهداف آتي اين پروژه خواهد بود.

کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه