En Ar

گزارش تصويري از برگزاري کارگاه آموزشي آشنايي با آفت سن گندم و پايش جمعيت آن

کارگاه آموزشي آشنايي با آفت سن گندم  و پايش جمعيت آن در روز سه شنبه 96/12/8 از ساعت 8 تا 13 در سالن فرزانگان برگزار گرديد. در اين کارگاه که با حضور کارشناسان شبکه ­هاي مراقبت حفظ نباتات، زراعت و ترويج سازمان جهاد کشاورزي استان ايلام، مديريت محترم حفظ نباتات استان جناب آقاي دکتر بيگي، مديريت بخش زراعت استان، دانشجويان گياهپزشکي و اعضاي محترم گروه گياهپزشکي برگزار گرديد ضمن خيرمقدم به تمامي شرکت کنندگان و تشکر از حضور آنها در اين برنامه، به معرفي آفت سن گندم و روشهاي کنترل آن توسط جناب آقاي مهندس جوادي پويا ادامه پيدا کرد. سپس جمع بنديهايي از مطالب ارائه شده در مورد کنترل آفت و همچنين پاسخ به برخي از سوالات توسط دکتر ميراب بالو صورت گرفت. و در پايان نيز سم جديدي جهت کنترل اين آفت توسط سرکار خانم دکتر مرتضوي و همکاران ايشان از شرکت هزاره سوم توصيه و مباحثي در پيرامون آن مطرح گرديد.