En Ar

همه ما نسبت به آينده دانشجويان مسئول هستيم

دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه ايلام با تأکيد بر اينکه همه ما نسبت به آينده دانشجويان مسئول هستيم و بايد تمام تلاش خود را براي حفظ آرامش و توانمندسازي دانشجويان به بکار ببريم.

به گزارش روابط عمومي، دکتر شکري در دومين روز کارگاه آموزشي «کاربرد بتا در پيشگيري از رفتار خود آسيب‌رسان و نحوه ارتباط مؤثر با دانشجويان»، که صبح ديروز در محل سالن فرزانگان با حضور سرپرستان خوابگاه‌هاي دانشجويي پسران برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب اطهار داشت: در حال حاضر دانشجويان داراي شرايط خاصي هستند و ما به عنوان مسئول بايد مشکلات آنها را درک کنيم و با ارائه راهکار درست، زمينه توانمندسازي دانشجويان و حل مشکلات آنان را فراهم نمائيم.

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام با بيان اينکه خدمت به دانشجويان با چنين رويکردي يک نوع ايثار است، ادامه داد: بعضي دانشجويان داراي مشکلات خاصي هستند، که سرپرستان خوابگاه‌ها بايد با حساسيت براي حل مشکلات آنها اقدام کنند.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه تأکيد کرد: شرکت فعال در کارگاه‌هاي آموزشي ‌مي‌تواند باعث کسب مهارت و توانايي لازم براي سرپرستان خوابگاه‌هاي دانشجويي جهت تعامل درست با دانشجويان و حل مشکلات آنان شود.

دکتر شکري يادآور شد: خيلي از دانشجويان از محتواي آيين‌ نامه‌ها و مقررات دانشجويي مطلع نيستند، لذا بايد ابتدا مقررات مربوطه را براي آنان تشريح کرد، تا دانشجو  با آکاهي کامل و منطبق بر اين آئين ‌نامه‌ها رفتارهاي خود را تنظيم کند.

• همه ما نسبت به آينده دانشجويان مسئول هستيم