برنامه دید و بازدید سال نو هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان برگزار گردید

برنامه دید و بازدید سال نو هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان، راس ساعت 9:30 صبح  امروز  در گلزار شهدای گمنام دانشگاه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه؛ حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونین برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سخنان کوتاهی گفت: سال 92 از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شده است و برای همین باید تمام دانشگاهیان عزم خود را جزم نمایند تا این شعار و علی الخصوص در زمینه جهاد سیاسی که دانشگاهیان بیشتر درگیر هستند تحقق یابد.

حجت الاسلام و المسلمین سراج تجلی جهاد سیاسی را انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد و گفت: همه ما وظیفه داریم با اطلاع رسانی درست علاوه بر اینکه خود در انتخابات شرکت نموده و به کاندیدای اصلح رأی بدهیم در زمینه انتخاب کاندیدای  اصلح یاریگر سایر اقشار مردم و علی الخصوص جوانان باشیم تا در هنگامه تحریمها و فشار اقتصادی با حضور حماسی خود تمام نقشه های دشمن را با شکست مواجه کنیم.