برنامه دید و بازدید سال نو هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان برگزار گردید

برنامه ديد و بازديد سال نو هيأت رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي و کارکنان، راس ساعت 9:30 صبح  امروز  در گلزار شهداي گمنام دانشگاه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه؛ حجت الاسلام و المسلمين سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و معاونين برگزار گرديد.

در اين مراسم حجت الاسلام و المسلمين سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در سخنان کوتاهي گفت: سال 92 از طرف مقام معظم رهبري به عنوان سال حماسه سياسي و اقتصادي نامگذاري شده است و براي همين بايد تمام دانشگاهيان عزم خود را جزم نمايند تا اين شعار و علي الخصوص در زمينه جهاد سياسي که دانشگاهيان بيشتر درگير هستند تحقق يابد.

حجت الاسلام و المسلمين سراج تجلي جهاد سياسي را انتخابات رياست جمهوري اعلام کرد و گفت: همه ما وظيفه داريم با اطلاع رساني درست علاوه بر اينکه خود در انتخابات شرکت نموده و به کانديداي اصلح رأي بدهيم در زمينه انتخاب کانديداي  اصلح ياريگر ساير اقشار مردم و علي الخصوص جوانان باشيم تا در هنگامه تحريمها و فشار اقتصادي با حضور حماسي خود تمام نقشه هاي دشمن را با شکست مواجه کنيم.