گزارش عملکرد مرکز رشد و کار آفرینی دانشگاه از تاریخ 1/7/91 لغایت 30/11/91

1.      تهیه و تنظیم اساسنامه­، آئین نامه­های اجرایی، فرم پذیرش، فرم داوری و اطلاعات شناسنامه ای پرسنلی و کارگاهی شرکت های فناور پذیرش شده در مرکز.

2.      راه اندازی سایت اینترنتی مرکز رشد و کارآفرینی به آدرس www.iuui.ir. که در آن موضوعات خبری، برگزاری جشنواره­ها و همایش های مرتبط به روز رسانی می­شود.

3.      انتخاب داوران و ناظران به منظور داوری و بررسی طرح های ارائه شده به مرکز رشد.

4.      تبلیغات و پخش تیزر تلویزیونی به منظور جذب و پذیرش مخترعان و مبتکران در شبکه های ملی و استانی به تعداد 120 مرتبه و با کمترین هزینه.

5.      راه اندازی سیستم ارسال پیامک این مرکز جهت اطلاع رسانی به مخاطبین مورد نظر.

6.      اطلاع رسانی به کلیه مراکز آموزشی و صنعتی استان در خصوص معرفی افراد مخترع و نو آور به این مرکز جهت استفاده از تسهیلات.

7.      بررسی، ارزیابی و داوری تعداد 38 طرح ارائه شده شرکت های فناور و صاحبان ایده.

8.      شرکت در همایش ها، جلسات و حضور فعال در نمایشگاه های مرتبط با مرکز در داخل و خارج استان.

9.      برگزاری سه جلسه داوری با حضور اساتید،کارشناسان و داوران مربوطه جهت جذب و پذیرش شرکت­های فناور و مخترعان استانی در مرکز.

10. جذب، پذیرش و انعقاد قرارداد 12 شرکت فناور که افزایش 200 درصدی نسبت به مشابه سال قبل در سال 91 نشان می­دهد.

11. اعطای تسهیلات حمایتی به 8 شرکت فناور پذیرش شده جهت تولید و تجاری سازی محصول طرح های ارائه شده به مرکز رشد.

12. تهیه کتب و سی دی های آموزشی و انگیزشی با موضوعات کارآفرینی جهت دانشجویان.

13. بازدید از طرح های در حال اجرای شرکت های فناور پذیرفته شده  در مرکز و شهرستانهای تابعه.

14. معرفی پنج شرکت فناور پذیرفته شده به کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری استان جهت دریافت تسهیلات 300 میلیون ریالی از صندوق مهر رضا (ع).

15. برگزاری دوره ها و کلاس های مختلف با موضوعات کار آفرینی و آموزشی جهت دانشجویان شامل:

اتوماسیون اداری

32 نفر

plc

23نفر

16. پخش فیلم های مرتبط با موضوعات کارآفرینی و کسب و کار جهت دانشجویان در ترم گذشته.

17. تهیه و توزیع بیش از 1000 نسخه بروشور آشنایی با مرکز رشد و کارآفرینی در بین دانشجویان جدیدالورود.

18. برگزاری جلسات و نشست های مشترک با دانشجویان و اساتید در خصوص موضوعات کارآفرینی.

19. تجهیز و فضا سازی دفتر مرکز رشد در محل ساختمان معاونت دانشجویی و فرهنگی و بازارچه دانشگاه به منظور تعامل بیشتر با دانشجویان.

20. تهیه ، توزیع و ارزیابی فرم نظر سنجی از دانشجویان در زمینه موضوعات کار آفرینی.