گزارش عملکرد مرکز رشد و کار آفرینی دانشگاه از تاریخ 1/7/91 لغایت 30/11/91

1.      تهيه و تنظيم اساسنامه­، آئين نامه­هاي اجرايي، فرم پذيرش، فرم داوري و اطلاعات شناسنامه اي پرسنلي و کارگاهي شرکت هاي فناور پذيرش شده در مرکز.

2.      راه اندازي سايت اينترنتي مرکز رشد و کارآفريني به آدرس www.iuui.ir. که در آن موضوعات خبري، برگزاري جشنواره­ها و همايش هاي مرتبط به روز رساني مي­شود.

3.      انتخاب داوران و ناظران به منظور داوري و بررسي طرح هاي ارائه شده به مرکز رشد.

4.      تبليغات و پخش تيزر تلويزيوني به منظور جذب و پذيرش مخترعان و مبتکران در شبکه هاي ملي و استاني به تعداد 120 مرتبه و با کمترين هزينه.

5.      راه اندازي سيستم ارسال پيامک اين مرکز جهت اطلاع رساني به مخاطبين مورد نظر.

6.      اطلاع رساني به کليه مراکز آموزشي و صنعتي استان در خصوص معرفي افراد مخترع و نو آور به اين مرکز جهت استفاده از تسهيلات.

7.      بررسي، ارزيابي و داوري تعداد 38 طرح ارائه شده شرکت هاي فناور و صاحبان ايده.

8.      شرکت در همايش ها، جلسات و حضور فعال در نمايشگاه هاي مرتبط با مرکز در داخل و خارج استان.

9.      برگزاري سه جلسه داوري با حضور اساتيد،کارشناسان و داوران مربوطه جهت جذب و پذيرش شرکت­هاي فناور و مخترعان استاني در مرکز.

10. جذب، پذيرش و انعقاد قرارداد 12 شرکت فناور که افزايش 200 درصدي نسبت به مشابه سال قبل در سال 91 نشان مي­دهد.

11. اعطاي تسهيلات حمايتي به 8 شرکت فناور پذيرش شده جهت توليد و تجاري سازي محصول طرح هاي ارائه شده به مرکز رشد.

12. تهيه کتب و سي دي هاي آموزشي و انگيزشي با موضوعات کارآفريني جهت دانشجويان.

13. بازديد از طرح هاي در حال اجراي شرکت هاي فناور پذيرفته شده  در مرکز و شهرستانهاي تابعه.

14. معرفي پنج شرکت فناور پذيرفته شده به کار گروه اشتغال و سرمايه گذاري استان جهت دريافت تسهيلات 300 ميليون ريالي از صندوق مهر رضا (ع).

15. برگزاري دوره ها و کلاس هاي مختلف با موضوعات کار آفريني و آموزشي جهت دانشجويان شامل:

اتوماسيون اداري

32 نفر

plc

23نفر

16. پخش فيلم هاي مرتبط با موضوعات کارآفريني و کسب و کار جهت دانشجويان در ترم گذشته.

17. تهيه و توزيع بيش از 1000 نسخه بروشور آشنايي با مرکز رشد و کارآفريني در بين دانشجويان جديدالورود.

18. برگزاري جلسات و نشست هاي مشترک با دانشجويان و اساتيد در خصوص موضوعات کارآفريني.

19. تجهيز و فضا سازي دفتر مرکز رشد در محل ساختمان معاونت دانشجويي و فرهنگي و بازارچه دانشگاه به منظور تعامل بيشتر با دانشجويان.

20. تهيه ، توزيع و ارزيابي فرم نظر سنجي از دانشجويان در زمينه موضوعات کار آفريني.