معاون آموزشی وزارت علوم: مبانی علوم انسانی باید مبتنی بر تفکر قرآن و عترت باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین نادری منش معاون آموزشی وزیر علوم در نخستین هم اندیشی مدیران گروه­های علوم قرآن و حدیث دانشگاه های تهران و قم با موضوع «توسعه نظام پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور؛ نیازها و اقتضائات» که در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، گفت: اگر قرآن و عترت را خوب نیاموزیم نمی توانیم بر اساس آن علوم انسانی را شکل دهیم و با توجه به اینکه فرهنگ ما قرار است الگوی بیداری اسلامی باشد، باید مبانی علوم انسانی مبتنی بر تفکر قرآن و عترت باشد و زیربنای این تحول درک صحیح از قرآن است.

وی با بیان اینکه شورای توسعه فرهنگ قرآنی زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفته است، گفت: این شورا جهت دستیابی به اهداف منشور توسعه فرهنگ قرآنی در سه سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، در وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر شده است.

معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به اینکه وظیفه کمیسیون آموزش و پژوهش قرآنی شکل دادن به پژوهش و آموزش قرآنی کشور است، گفت: انتظار می رود که در تعریف سرفصل‌ها، محتوا، تربیت نیروی انسانی و کمک به رشته های دیگر همه توان کشور به کار گرفته شود و بازنگری در سرفصلها و استفاده از دانشجویان و اساتید کارکشته باید در این حوزه مد نظر قرار گیرد.

وی در خاتمه با بیان اینکه تحولات امروز دنیا بسیار پرسرعت شده است خاطر نشان کرد: در فرآیندهای جدید باید به بحث زمان توجه ویژه کرد و تحول در سرعت یادگیری به عنوان یک اصل در علوم حوزوی نیز در نظر گرفته شود.